Αρχική Κάψιμο Λίπους Χάπια Αδυνατίσματος – Μαγική Λύση ή Πεταμένα Λεφτά;

Χάπια Αδυνατίσματος – Μαγική Λύση ή Πεταμένα Λεφτά;

1505
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Χάπια Αδυνατίσματος - Μαγική Λύση ή Πέταμένα Λεφτά;Πριν μιλήσουμε για τα χάπια αδυνατίσματος, καλό είναι να υπενθυμίσω για άλλη μια φορά ότι το μεγαλύτερο μυστικό για να χάσεις κιλά και να μην τα πάρεις πίσω ποτέ ξανά, είναι ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ! Αν καταφέρεις κάτι τέτοιο, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα. Σου εγγυώμαι ότι θα έχεις αποτελέσματα. Οπωσδήποτε. Τελεία!

Ας μιλήσουμε για τα υπόλοιπά λοιπόν, αν το έχεις αποφασίσει. Χρειάζεται υπομονή και πειθαρχεία για να κρατήσεις ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος και να περιμένεις αποτελέσματα. Οι περισσότεροι θέλουν να βρουν μια μαγική-αστραπιαία λύση και να χάσουν βάρος όσο το δυνατόν πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Φαντάζομαι κι εσύ αυτό θέλεις. Η αλήθεια είναι ότι το ίδιο θέλω κι εγώ…

Τα περισσότερα χάπια αδυνατίσματος αγοράζονται γι’ αυτόν τον λόγο και είναι διαθέσιμα σε φαρμακεία, καταστήματα με συμπληρώματα διατροφής αλλά και σε online καταστήματα.

Έχουν όμως τα χάπια αδυνατίσματος τα αποτελέσματα που υπόσχονται ή πετάμε τα λεφτά μας; Ας δούμε…

Πώς Δουλεύει Ένα Χάπι Αδυνατίσματος

Σε γενικές γραμμές και για να μην σε μπερδέψω, αρκεί να καταλάβεις απλά ότι τα χάπια αδυνατίσματος λειτουργούν με 3 τρόπους.

  1. Τα περισσότερα σου κόβουν την πείνα και τρως λιγότερο
  2. Άλλα στοχεύουν στο να σε κάνουν να χορταίνεις ευκολότερα και
  3. Κάποια από τα πιο σύγχρονα, βοηθούν το σώμα σου να κάψει λίπος

Αυτά της τρίτης περίπτωσης είναι πλέον τα πιο ολοκληρωμένα και συνήθως καταφέρνουν και:

  • Μεταφέρουν το λίπος από τα κύτταρα σου για καύση
  • Αποτρέπουν την αποθήκευση νέου λίπους
  • Αυξάνουν τον μεταβολισμό σου
  • Μειώνουν το αίσθημα της πείνας

Αν κατάλαβες μέχρι εδώ τις 3 κατηγορίες, τότε πάμε καλά. Να ξέρεις ότι δεν κάνουν όλα για όλους, αλλά και δεν πειράζει αν δεν διαλέξεις το «καλύτερο χάπι αδυνατίσματος» που κυκλοφορεί. Αρκεί να αγοράζεις από γνωστές εταιρίες και να διαλέγεις κάτι που ταιριάζει στον χαρακτήρα σου.

Για παράδειγμα αν κάνεις παρατυπίες και παρα-τρως (κυρίως φαγητά με λίπος) μπορείς να αγοράσεις κάποιο χάπι που καίει το λίπος. Αν έχεις συνέχεα λιγούρες, βρες κάτι που θα σου κόψει την πείνα. Αν είσαι λίγο πιο ενεργητικός τύπος και το έχεις πάρει απόφαση, αγόρασε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα χάπια αδυνατίσματος και κάνε το μεγάλο βήμα.

Ποιος Χρειάζεται Τα Χάπια Αδυνατίσματος;

Κατ’ αρχήν, συνιστώνται συνήθως από γιατρούς σε άτομα που έχουν σοβαρό πρόβλημα παχυσαρκίας. Να ξέρεις ότι σχεδόν πάντα συνοδεύονται από πρόγραμμα δίαιτας και διατροφής, άσκηση (μέτρια ή πιο έντονη ανάλογα με την περίπτωση) και αλλαγή του τρόπου ζωής που λέγαμε στην αρχή. Lifestyle που λέμε και στην Ελλάδα…

Υπάρχουν όμως και αυτοί (εμείς δηλαδή) που θέλουν να χάσουν βάρος και να βελτιώσουν την εικόνα τους. Κάποιοι το κάνουν λάθος, παίρνοντας ένα χάπι αδυνατίσματος και ξαπλώνοντας στον καναπέ περιμένοντας το θαύμα, και κάποιοι χρησιμοποιούν κάποιο συμπλήρωμα, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα της προσπάθειας τους. Νομίζω ότι πρέπει να το πω άλλη μια φορά…

Χωρίς δίαιτα και άσκηση τα χάπια αδυνατίσματος δεν κάνουν τίποτα!

Δεν χρειάζεται υπερβολές. Απλά μαζεύεις λίγο τις ποσότητες που τρως όταν κάθεσαι στο τραπέζι και σηκώνεσαι λίγο πιο συχνά από την πολυθρόνα σου. Αν μπορείς να κάνεις και μέτρια άσκηση 3-4 φορές την εβδομάδα, μη φοβάσαι τίποτα. Είναι θέμα χρόνου να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Έχουν Παρενέργειες Τα Χάπια Αδυνατίσματος;

Έχουν! Επόμενη ερώτηση…

Αν εξαιρέσεις το νερό, οτιδήποτε πίνεται ή τρώγεται σε αυτόν τον κόσμο μπορεί σε κάποιους να έχει παρενέργειες. Πόσο μάλλον σε κάτι που είναι φαρμακευτικό. Αν κάποιος σου πει ότι υπάρχει χάπι αδυνατίσματος που δεν έχει καμία παρενέργεια, τότε μην τον ξανα-κάνεις παρέα. Σε κοροϊδεύει.

Μπορείς να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα να έχεις κάποιο πρόβλημα από χάπι αδυνατίσματος, αν πάρεις κάποιο που δεν λειτουργεί. Τα αποτελεσματικά χάπια είναι ισχυρά και έχουν περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν παρενέργειες. Η επιλογή είναι δική σου. Τα αποτελέσματα θα τα έχεις με κάτι που είναι ισχυρό.

Χάπια Αδυνατίσματος - Κάψιμο Λίπους - Αποτελέσματα
Αν θέλεις πραγματικά να κάψεις λίπος, χρειάζεσαι ισχυρά χάπια αδυνατίσματος!

Καλό είναι να συμβουλευτείς τον γιατρό σου πριν χρησιμοποιήσεις κάποιο συμπλήρωμα για ή τουλάχιστον προτίμησε κάποιο από τα φυσικά χάπια αδυνατίσματος.

Διάβασε επίσης σχετικά με τους λιποδιαλύτες.

Για να προστατευτείς και να ξέρεις ότι αγοράζεις κάτι που θα λειτουργήσεις και δεν θα έχεις προβλήματα…

Διάβασε ή Μάθε Για Τα Συστατικά Του

Φρόντισε να βρεις αξιολογήσεις που δείχνουν με λεπτομέρεια όλες τις ουσίες που περιέχει το χάπι που θεωρείς ότι κάνει για την περίπτωση σου. Είναι καλό να εξετάζεις όλα τα όπλα που διαθέτει το προϊόν που σου προτείνουν με σκοπό να κάψεις λίπος, να μειώσεις την πείνα σου ή να δεσμεύσεις το λίπος που τρως.

Βρες Ειλικρινείς Αξιολογήσεις Που Σου Παρουσιάζουν Και Τα Αρνητικά Σημεία

Το έχω πει πολλές φορές. Ας το πω και άλλη μια. Όταν διαβάζεις σε διάφορες ιστοσελίδες σχετικά με συμπληρώματα, χάπια κλπ, συνήθως προσπαθούν απλά να στα πουλήσουν. Σου δείχνουν όλα θα θετικά τους σημεία και προσπαθούν να σε πιέσουν να τα πάρεις μην τυχόν και χάσεις τη μεγάλη ευκαιρία.

Εγώ δεν σε χαϊδεύω!

Διάβασε τις αξιολογήσεις μου και θα καταλάβεις. Δεν χαρίζομαι σε κανέναν. Γράφω όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις και αναφέρω όλες τις πιθανές παρενέργειες που μπορεί να έχουν σημειωθεί μέχρι τώρα.

Διάβασε τα παρακάτω άρθρα και στην πολύ σπάνια περίπτωση που δεν καλυφτείς από τα όσα παραθέτω, άσε το μήνυμα σου, ή επικοινώνησε μαζί μου.

– Ο καλύτερος λιποδιαλύτης αυτή τη στιγμή στην αγορά

PureAcaiBerryMax– Το απόλυτα φυσικό χάπι αδυνατίσματος

RaspberryKetones– Το χάπι που χτυπάει το λίπος από όλες τις πλευρές

Optimus – Η πιο ασφαλής λύση στην αύξηση του μεταβολισμού

Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση θεωρείς ότι γνωρίζεις κάτι που δεν αναφέρω ή ότι δεν είναι απόλυτα ειλικρινείς οι αξιολογήσεις μου, περιμένω το μήνυμα σου. Θα απαντήσω άμεσα.

Καλή συνέχεια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here