Μελέτη και συγγραφή αξιολόγησης: Κ. Κανελάκη
Βαθμολογία προϊόντος: 4stars
Ιστοσελίδα που αξιολογήθηκε: www.optimusgreencoffee.com

 

 

 

 


Optimus Green Coffee - Πράσινος ΚαφέςΑν κάνεις μια αναζήτηση για συμπληρώματα που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος, σίγουρα θα βρεις μια πληθώρα προϊόντων που τις περισσότερες φορές θα σου παρουσιάζονται σαν θαυματουργά, ενώ δεν θα μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

Αν ψάχνεις ειλικρινή πληροφόρηση σχετικά με τον πράσινο καφέ ή το Green Coffee αν προτιμάς, συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο μου.

Σε περίπτωση που έχεις συναντήσει και άλλα άρθρα με παρουσιάσεις προϊόντων που έχω γράψει σε διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, θα ξέρεις ότι δεν χαρίζομαι εύκολα στα συμπληρώματα που εξετάζω και σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να στα προωθήσω.

Αντιθέτως μάλιστα, αν υπάρχει κάποιο αρνητικό σημείο σε αυτά, όπως για παράδειγμα κάποιες γνωστές παρενέργειες, θα φροντίσω να στο κάνω ιδιαίτερα κατανοητό έτσι ώστε να ξέρεις τι πρέπει να περιμένεις πριν κάνεις την αγορά σου.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν πάντα να έχεις σταδιακή απώλεια βάρους, όχι περισσότερο από δύο λίβρες την εβδομάδα. Αν είσαι κάποιος που επιθυμεί να χάσει βάρος με υγιή τρόπο, τότε μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι το Optimus Green Coffee.

Τι είναι το Optimus Green Coffee;

Ο πράσινος καφές είναι πολύ της μόδας στις μέρες μας. Οι ίδιοι κατασκευαστές και οι προμηθευτές του σε όλο τον κόσμο το παρουσιάζουν ως το θαυματουργό φάρμακο κατά της παχυσαρκίας.

Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα για το Optimus Green Coffee στην επίσημη ιστοσελίδα του!

Για να είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητες του εκχυλίσματος του πράσινου καφέ, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά την επιλογή. Φρόντισε να βεβαιωθείς ότι περιέχει τουλάχιστον 45% GCA (χλωρογενικό οξύ).

Το συμπλήρωμα που περιέχει ακριβώς αυτή την ποσότητα είναι το Optimus Green Coffee.

Τα Θετικά Σημεία Του Optimus Green Coffee

  1. Διαθέτει την κατάλληλη αναλογία τόσο του πράσινου καφέ όσο και του GCA
  2. Ενισχύει το μεταβολισμό σου
  3. Σε βοηθά να ελέγχεις τη βουλιμία σου για είδη διατροφής υψηλά σε υδατάνθρακες
  4. Βοηθά τις προσπάθειες για απώλεια βάρους αποτρέποντας το λίπος που συσσωρεύεται στο σώμα σου
  5. Διατηρεί το σάκχαρο στο αίμα και την πίεση υπό έλεγχο
  6. Δεν έχει καθόλου παρενέργειες
  7. Σε βοηθάει να χάσεις βάρος χωρίς άσκηση ή ακόμη και υγιεινή διατροφή

Όλο αυτό γίνεται δυνατό εξαιτίας της παρουσίας του χλωρογενικού οξέος. Αν δοκιμάσεις το Optimus Green Coffee, θα βοηθηθείς να χάσεις βάρος χωρίς να υποστείς τις παρενέργειες της καφεΐνης.

Το κύριο συστατικό του παρόντος συμπληρώματος δεν είναι η καφεΐνη, αλλά το χλωρογενικό οξύ. Αυτή η ουσία είναι γνωστό ότι έχει συγκεκριμένα αποτελέσματα στο ανθρώπινο σώμα.

Optimus Green Coffee - Πράσινος Καφές

Πώς λειτουργεί το Optimus Green Coffee;

Το Optimus Green Coffee είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας συμπλήρωμα απώλειας βάρους που προσφέρει 800mg καθαρού εκχυλίσματος πράσινου καφέ και 50mg GCA.

Για να επωφεληθείς από αυτό το συμπλήρωμα, πρέπει να το καταναλώνεις δύο φορές την ημέρα. Αυτό διασφαλίζει ότι το σώμα σου εξασφαλίζει τακτικό εφοδιασμό 1600mg πράσινου καφέ την ημέρα. Σε βοηθά να χάσεις έως μισό κιλό την εβδομάδα ή 25 ολόκληρα κιλά τον χρόνο χωρίς να κάνεις δίαιτα ή να γυμναστείς!

Οι ειδικοί λένε ότι αυτός είναι ο ασφαλής τρόπος για να χειριστείς το πρόβλημα με το βάρος σου, επιτρέποντάς να ρίξεις τα ανεπιθύμητα κιλά αργά και σταδιακά. Γνωρίζουμε ότι είναι οι μακροχρόνιες λανθασμένες διατροφικές συνήθειες που σε έκαναν παχύσαρκο.

Για το λόγο αυτό, μια προσπάθεια να απαλλαγείς από αυτό εντός δεκαπενθημέρου είναι σίγουρα κάτι που θα ταλαιπωρήσει το σώμα σου.

Παρενέργειες του Optimus Green Coffee

Ο πράσινος καφές είναι ένα συμπλήρωμα που κατέκλυσε καταιγιστικά τη βιομηχανία fitness. Το internet αφθονεί σε κριτικές που εξυμνούν το μεγαλείο αυτής της λύσης απώλειας βάρους.

Ωστόσο, ορισμένοι από τους εμπειρογνώμονες είναι της άποψης ότι αυτό μπορεί να έχει παρενέργειες. Κανένα συμπλήρωμα απώλειας βάρους δεν είναι απαλλαγμένο από κινδύνους για την υγεία, λένε.

Όμως, όλα τα πειράματα που έγιναν στον τομέα δείχνουν ότι εάν η επιλογή γίνεται προσεκτικά, παραμένεις πλήρως προστατευμένος από σχετικούς κινδύνους για την υγεία.

Αποτελέσματα του Optimus Green Coffee

Μια μελέτη που οργάνωσε το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια έδειξε ότι οι συμμετέχοντες έχασαν έως 7,5 κιλά σε πέντε περίπου μήνες.

Ήταν σε θέση να απολαύσουν αυτά τα αποτελέσματα χωρίς να κάνουν οποιαδήποτε αλλαγή στο διαιτολόγιο τους. Παρατήρησαν επίσης ότι οι συμμετέχοντες δεν υπέφεραν από σημαντικές παρενέργειες.

Για να χάσεις βάρος με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

  1. Ένα άτομο πρέπει να είναι σε θέση να καταναλώνει 1600mg πράσινου καφέ.
  2. Πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 45% χλωρογενικού οξέος.
  3. Το συμπλήρωμα της επιλογής σου δεν θα πρέπει να περιέχει πρόσθετα.

Ακόμη και τότε, σε συμβουλεύουμε να συγκρατείς τις προσδοκίες σου. Μην περιμένεις να χάσεις περισσότερο από 1 κιλό. Αν κάποιος στο υποσχεθεί, μην το πιστέψεις.

Εκτός αυτού, αν χάνεις περισσότερο βάρος ανά εβδομάδα, σίγουρα θα βλάψεις τον οργανισμό σου.

Τι Πρέπει Να Προσέξεις

Είναι αλήθεια ότι το Optimus Green Coffee δεν περιέχει καμία σημαντική παρενέργεια. Ωστόσο, συνιστάται ιδιαίτερα να έχεις υπόψη σου τα ακόλουθα σημεία όταν το επιλέγεις.

Τι Θα Σου Προσφέρει Το Optimus Green Coffee

Εάν το να χάνεις βάρος με υγιή τρόπο είναι αυτό που αναζητάς, μπορείς σίγουρα να δοκιμάσεις το Optimus Green Coffee.

Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη που επισήμαναν οι χρήστες σχετικά με αυτό το προϊόν.

Τι Σου Προτείνω

Μπορείς να ξεκινήσεις αγοράζοντας μόνο ένα μπουκαλάκι Optimus Green Coffee και να δεις αν είναι αυτό που δουλεύει στο σώμα σου.

Αν σου αρέσουν τα αποτελέσματα σου, τότε μπορείς να εκμεταλλευτείς τις προσφορές που σου δίνουν και να γλιτώσεις πολλά χρήματα συνεχίζοντας να χάνεις βάρος.

Αν θέλεις να πάρεις μια σημαντική έκπτωση, τότε αγοράζοντας 2 μπουκαλάκια Optimus Green Coffee θα σου δώσουν άλλο ένα εντελώς δωρεάν.

Κάθε μπουκαλάκι έχει ποσότητα για 1 μήνα, όποτε με αυτή την προσφορά μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου σε πράσινο καφέ για 3 μήνες.

Αν ψάχνεις πολύ το θέμα του κόστους και θέλεις να κάνεις την καλύτερη δυνατή επένδυση, τότε σίγουρα πρέπει να αγοράσεις 3 μπουκαλάκια. Θα σου δώσουν άλλα δυο δώρο, αλλά και ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής εντελώς δωρεάν!

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις προσφορές του Optimus Green Coffee!

Optimus Green Coffee - Προσφορές