Φυσικοί ΛιποδιαλύτεςΜε όλα τα χάπια αδυνατίσματος, τα κοκτέιλ για την καύση λίπους και τα άλλα συμπληρώματα που κυκλοφορούν στην αγορά, οι φυσικοί λιποδιαλύτες είναι μια επιλογή που σίγουρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Αν αναρωτιέσαι σχετικά με τους λιποδιαλύτες και το ρόλο τους στο κάψιμο του λίπους, τότε ήρθε η ώρα να μάθεις την αλήθεια. Πρόκειται για μαγικά χάπια αδυνατίσματος ή μήπως για παραμύθια που προσπαθούν να σου πουλήσουν οι έμποροι;

➠   Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις ποιοι είναι οι καλύτεροι φυσικοί λιποδιαλύτες στην Ελλάδα!

Πώς Λειτουργούν Οι Φυσικοί Λιποδιαλύτες;

Στη βάση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για τη μείωση του σωματικού βάρους ή την γράμμωση και την αφαίρεση του υποδόριου λιπώδη ιστού βρίσκεται μια δίαιτα.

Ακολουθεί ένα ποιοτικό πρόγραμμα άσκησης για υποστήριξη και μετά έρχονται τα συμπληρώματα διατροφής (όπου ανήκουν οι λιποδιαλύτες) σαν υποστήριξη.

Ο ρόλος τους είναι:

  1. Να αυξήσουν τον μεταβολισμό,
  2. να προωθήσουν το λίπος για καλύτερη καύση μέσω της άσκησης,
  3. να επιταχύνουν την αποτοξίνωση του σώματος,
  4. να ανεβάσουν το ρυθμό προπόνησης σε υψηλότερα επίπεδα,
  5. να μειώσουν την όρεξη και την πείνα,
  6. να αποβάλλουν τα περιττά υγρά από το σώμα,
  7. να προσφέρουν πολύτιμα συστατικά που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την υγεία μας.

Ποιους Λιποδιαλύτες Να Διαλέξεις;

Τα αντικειμενικά κριτήρια που χρειάζονται για την επιλογή ενός συμπληρώματος που θα πληρώσεις και θα περιμένεις να δεις συγκεκριμένα αποτελέσματα είναι:

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να προσέξεις καλά πριν αγοράσεις οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής, να φροντίσεις να το κάνεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. Υπάρχουν απομιμήσεις, αλλά και πολλές ιστοσελίδες που παρουσιάζουν το προϊόν ως δικό τους δεν θα σου προσφέρουν καμία εγγύηση σχετικά με αυτό.

Ο τελευταίος σου προορισμός πρέπει πάντα να είναι σελίδα της εταιρίας που το παρασκευάζει.

Σε όλο το διαδίκτυο, όπως και σε διάφορα περιοδικά και φυσικά στο FitMeUp.eu, μπορείς να βρεις μια ποικιλία από τρόπους και ουσίες που θα σου φτιάξουν το τέλειο σώμα. Οι φυσικοί λιποδιαλύτες είναι ένα μέρος αυτών των προϊόντων που θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα περιττά κιλά.

Σύμφωνα με άρθρο που διαβάσαμε πρόσφατα στο DiaitaKaiDiatrofi.com, οι λιποδιαλύτες μπορούν να απογειώσουν τα αποτελέσματα της δίαιτας και της γυμναστικής σου.

Οι φυσικοί λιποδιαλύτες είναι δύσκολο να αναγνωριστούν μέσα στην πληθώρα των συμπληρωμάτων που κυκλοφορεί.

Μπορούν Σε Συνδυασμό Με Δίαιτα ή Διατροφή Να Δώσουν Καλύτερα Αποτελέσματα;

Είναι πολύ πιθανό να ξέρεις ήδη ότι ο καλύτερος τρόπος να χάσεις βάρος είναι να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη δίαιτα σε συνδυασμό με μέτρια και συχνή άσκηση. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι κακό να έχεις μια βοήθεια σε αυτή την προσπάθεια σου.

Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο σε μια προσπάθεια να χάσεις κιλά. Μπορούν να σε βοηθήσουν όμως να φτάσεις στον στόχο σου πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Οι λιποδιαλύτες είναι πλέον απαραίτητο βοήθημα και βοηθούν χιλιάδες άτομα καθημερινά, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, να χάσουν βάρος. Σε γενικές γραμμές, όλοι έχουν αποτελέσματα και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη πριν επιλέξεις.

Καλό θα ήταν όμως αν έχεις χρόνο, να διαβάσεις αξιολογήσεις όπως αυτές που παρουσιάζουμε, ώστε να βρεις κάτι πιο εξειδικευμένο για την δική σου περίπτωση.

Πώς θα σε βοηθήσουν οι λιποδιαλύτες στο κάψιμο λίπους;

Όσο αφορά το κάψιμο λίπους, μόνο λίγοι ενδιαφερόμενοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την υγεία τους. Το μόνο που ψάχνουν είναι ο τρόπος να χάσουν αυτά τα ανεπιθύμητα κιλά με τον πιο εύκολο τρόπο και όσο πιο σύντομα γίνεται.

Αρχίζουν λοιπόν να τρώνε ελάχιστα, ή μερικές φορές και καθόλου. Αυτό είναι κάτι πολύ επικίνδυνο, ειδικά για αυτούς που μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα υγείας. Μια δίαιτα φτωχή σε διατροφικά στοιχεία δεν θα τους βοηθήσει σε καμία περίπτωση και ακόμα χειρότερα, θα καταπονήσουν τον οργανισμό τους.

Αν όμως δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, μπορούν οι λιποδιαλύτες να σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος; Ναι. Οι φυσικοί λιποδιαλύτες μπορούν να έχουν αποτέλεσμα!

Μπορούν να το κάνουν από μόνοι τους, αλλά πρέπει να θυμάσαι τη βάση της δίαιτας λέγαμε στην αρχή. Μια ισορροπημένη δίαιτα σε συνδυασμό με φυσική δραστηριότητα και ένα συμπλήρωμα αδυνατίσματος που έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα, θα κάνει σίγουρα τη διαφορά στο σώμα σου.

Αν κάνεις μια σωστή διατροφή και δεν ξαπλώνεις όλη μέρα στον καναπέ, τότε μπορείς να περιμένεις ότι θα κρατήσεις για πολλά χρόνια το αποτέλεσμα στο σώμα σου και δεν θα πάρεις πίσω τα κιλά που έχασες.

Έτσι, οι λιποδιαλύτες που πήρες θα έχουν κάποιο σκοπό. Θα κρατούν το μεταβολισμό σε υψηλά επίπεδα, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των ημερών που έχανες βάρος, αλλά και κατά τη συντήρηση.

Οι Λιποδιαλύτες Θα Σε Βοηθήσουν!

ΛιποδιαλύτεςΠρέπει να θυμάσαι όμως κάτι.

Η δουλειά τους είναι να μεγεθύνουν τα αποτελέσματα της δικής σου προσπάθειας.

Αν για παράδειγμα προσπαθείς να χάσεις κιλά, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη δίαιτα που έχεις επιλέξει, θα σε βοηθήσουν κόβοντας σου την πείνα και φροντίζοντας να κρατήσουν την ενεργητικότητα σου σε υψηλά επίπεδα.

Αν επέλεξες την γυμναστική για να κάψεις λίπος, θα αυξήσουν τον μεταβολισμό σου και θα σου δώσουν περισσότερη ενέργεια, ώστε να κάνεις πιο έντονη προπόνηση.

Ακόμα και αν δεν κάνεις δίαιτα ή άσκηση ή συνδυασμό και των δυο, οι λιποδιαλύτες μπορούν να βοηθήσουν την προσπάθεια σου να κάψεις λίπος. Απλά να θυμάσαι, ότι σκοπός τους είναι να πολλαπλασιάζουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών που κάνεις.

Ακόμα και χειρουργική επέμβαση να κάνεις για να σου αφαιρέσουν το λίπος, αν συνεχίσεις τον τρόπο ζωής που σε έφτασε μέχρι εκεί, σύντομα θα έχεις πάλι το ίδιο πρόβλημα. Δεν συμφωνείς;

Λιποδιαλύτες - Άσκηση - ΔιατροφήΟ ιδανικός συνδυασμός είναι αυτός: Λήψη λιποδιαλυτών, με μέτρια αεροβική άσκηση και ισορροπημένη διατροφή. Δεν χρειάζεται να υποφέρεις. Αν κάνεις κάτι τέτοιο, δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ανησυχήσεις για τα κιλά σου.

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, οι φυσικοί λιποδιαλύτες είναι ο σύμμαχος σου στη μάχη με τα περιττά κιλά.

Όχι όλοι όμως. Κάποια συμπληρώματα αδυνατίσματος περιέχουν υψηλές δόσεις καφεΐνης, εφεδρίνης και άλλων ουσιών που στοχεύουν στην αύξηση του καρδιακού παλμού, με σκοπό να πιέσουν το σώμα να ιδρώσει περισσότερο και να κάψεις λίπος με αυτόν τον τρόπο.

Αυτός είναι και ο λόγος που μερικά χάπια αδυνατίσματος είναι κάπως επικίνδυνα. Πρέπει να διαβάζεις με μεγάλη προσοχή τα συστατικά τους, πριν αγοράσεις κάποιο από αυτά και να συλλογιστείς αν είναι το κατάλληλο για εσένα.

Προσπάθησε να αποφύγεις λιποδιαλύτες που περιέχουν εφεδρίνη και υψηλές δόσεις καφεΐνης. Δεν θέλεις να ιδρώσεις. Θέλεις να βάλεις το μεταβολισμό σου στη θέση του!

Σημαντική Σημείωση:

Τα περισσότερα προϊόντα που πωλούνται είτε στα φαρμακεία, είτε online. Είναι ασφαλή, αρκεί να προσέξεις καλά το σημείο από όπου θα τα αγοράσεις.

Αν επιλέξεις μια αναγνωρισμένη εταιρία (φυσικά όπως αυτές που παρουσιάζουμε στην σελίδα μας), είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα έχεις κανένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα.

Όλα τα συμπληρώματα που παρουσιάζουμε, διατίθενται χωρίς συνταγή γιατρού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν όλοι και να χάσουν βάρος χωρίς να επιβαρύνουν την υγεία τους.

Καλό θα ήταν πάντως, να κάνεις μια επίσκεψη στον γιατρό που σε παρακολουθεί, πριν αγοράσεις οποιοδήποτε προϊόν, για να σιγουρευτείς ότι δεν έχεις κάποιο κρυφό πρόβλημα υγείας που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα.

Οι φυσικοί λιποδιαλύτες ως συμπληρώματα διατροφής, είναι προϊόντα που συνδυάζουν συστατικά που επιταχύνουν το μεταβολισμό, μειώνουν την όρεξη και σε βοηθούν να κάψεις λίπος με γρηγορότερο ρυθμό.

λιποδιαλύτες

Αν και οι λιποδιαλύτες έχουν αποτέλεσμα αν προσέξεις τι θα αγοράσεις, πρέπει πάντα να κάνεις και κάποια σχετική δίαιτα και άσκηση αν μπορείς. Ένα προϊόν με φυσικούς λιποδιαλύτες, θα αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματος σου.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κάψεις περισσότερο λίπος. Αυτή η διαδικασία λέγεται θερμογένεση και είναι το μυστικό όλων των πετυχημένων χαπιών αδυνατίσματος στην αγορά.

Κατά τη διάρκεια της θερμογένεσης, τα λίπη που είναι αποθηκευμένα στο σώμα σου, καίγονται για την παραγωγή ενέργειας. Όταν τα αποθέματα αυτά εξαντληθούν, τα λιποκύτταρα μπαίνουν στην γραμμή για να χρησιμοποιηθούν.

Όταν αυξάνεται ο μεταβολισμός σου, θα καεί το λίπος που είναι αποθηκευμένο. Αυτό επίσης θα αποτρέψει την αύξηση του όγκου των λιποκυττάρων.

Τελευταία Συμβουλή Για Το Κάψιμο Λίπους Με Λιποδιαλύτες

Τι θα κάνεις λοιπόν; Η απάντηση είναι απλή.

Συμπληρώματα καύσης λίπουςΘα ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς συμπληρώματα καύσης λίπους που είναι κλινικά δοκιμασμένα και έχουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Χρησιμοποίησε αυτά που θα αυξήσουν τον μεταβολισμό σου και που θα μεγιστοποιήσουν με φυσικό τρόπο την κατανάλωση ενέργειας στο σώμα σου.

Αυτά που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το λίπος, αλλά και που θα κρατήσουν το τελικό σου αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται να βασανίζεσαι κάθε φορά. Ψάξε για χάπια αδυνατίσματος που θα προωθήσουν το λίπος που καλύπτει τους μύες σου για καύση.

Θα σου παρέχουν ενέργεια με αυτόν τον τρόπο και θα μπορείς να τρως λιγότερο από πριν.

Σημείωση: Λιποδιαλύτες όπως το Garcinia Cambogia βοηθούν και με άλλους τρόπους το κάψιμο λίπους σου. Σου μειώνουν την όρεξη και σε κρατούν σε ενέργεια, ώστε να μπορείς να κάνεις ακόμα πιο μεγάλα βήματα και να φτάσεις το στόχο σου γρηγορότερα.

Η ενέργεια βρίσκεται αποθηκευμένη στο σώμα σου και σκοπός σου είναι να την χρησιμοποιήσεις για τις ανάγκες σου. Ξέχνα το φαγητό. Θα δεις ότι δεν είναι τόσο δύσκολο.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κάψεις λίπος.

Μια αποτελεσματική δίαιτα σε συνδυασμό με άσκηση είναι σίγουρα η ιδανική λύση. Αν θέλεις να επισπεύσεις τα αποτελέσματα, ή να κάνεις μικρότερη προσπάθεια, τότε μπορείς να αρχίσεις να σκέφτεσαι τη χρήση λιποδιαλυτών στο πρόγραμμα σου.

Πριν πάρεις λιποδιαλύτες, πρέπει να θυμάσαι:

♦  Οι θερμίδες πάντα παίζουν ρόλο! Το σήμα που χρειάζονται τα κύτταρα για να απελευθερώσουν το αποθηκευμένο λίπος, δίνεται όταν οι θερμίδες που χρειάζονται είναι λιγότερες από αυτές που λαμβάνονται. Πρέπει να λίγα λόγια να καις περισσότερο από όσο τρως.

♦  Κόψε τις θερμίδες προσεκτικά. Αν πεινάσεις, μπορεί να χάσεις κιλά στην αρχή, αλλά με τον καιρό σε καμία περίπτωση δεν θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα, γιατί θα κλειδώσεις τον μεταβολισμό σου. Μείνε μακριά λοιπόν από σκληρές δίαιτες.

♦  Πάρε τον έλεγχο του βάρους σου τώρα! Αν έχεις χαλαρώσει και παίρνεις κιλά μέρα με την ημέρα, πρέπει εδώ και τώρα να το σταματήσεις αυτό. Μην το αναβάλεις. Τα κύτταρα σου δεν θα περιμένουν εσένα. Όσο καθυστερείς, είναι εναντίον σου.

♦  Αν έχεις καταφέρει να χάσεις βάρος, πρέπει και πάλι να προσέχεις. Τα λιποκύτταρα σου δεν έχουν φύγει. Βρίσκονται εκεί και με την πρώτη ευκαιρία θα αρχίσουν να μεγαλώνουν πάλι. Το αδυνάτισμα δεν είναι υπόθεση μερικών εβδομάδων. Είναι στάση ζωής. Να το θυμάσαι αυτό.

♦  Τα γονίδια δεν παίζουν και τόσο μεγάλο ρόλο. Μπορεί να μην έχεις τον έλεγχο της κατανομής του λίπους στο σώμα σου από την ημέρα που γεννήθηκες, αλλά μπορείς να ελέγξεις τους πιο καθοριστικούς παράγοντες σχετικά με την αποθήκευση περιττού λίπους και την καύση του.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μην κολλάς στο παρελθόν.

Πρέπει να αποκτήσεις τον έλεγχο του σώματος σου. Δεν είναι τόσο δύσκολο όπως θα κατάλαβες μέχρι τώρα. Αρκεί να προσέξεις λίγο τη διατροφή σου, να περπατήσεις μερικά απογεύματα και να επιλέξεις λιποδιαλύτες που θα σε βοηθήσουν με πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Μην ξεχνάς να επιλέγεις συμπληρώματα διατροφής που έχουν αποδείξει την αξία τους και εγγυώνται την ασφάλεια σου.

Χάπια αδυνατίσματος με φυσικούς λιποδιαλύτες;

Η επιλογή αποτελεσματικών φυσικών λιποδιαλυτών βασίζεται σε κάποιους συγκεκριμένους παράγοντες. Βεβαίως, αφού πλέον η εφεδρίνη θεωρείται πλέον ότι προκαλεί πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες, θα προσέξεις ότι δεν κυκλοφορούν πολλά συμπληρώματα αδυνατίσματος που την περιέχουν.

Οι φυσικοί λιποδιαλύτες που πωλούνται σήμερα συνήθως περιέχουν εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, μαζί με άλλα συστατικά όπως το Γκουαράνα ή το Χούντια.

Ένα άλλο συνηθισμένο συστατικό στους λιποδιαλύτες είναι το Χιτοζάν. Θα το βρεις συνήθως σε συμπληρώματα διατροφής που δεσμεύουν το λίπος. Έχει δείξει μέχρι τώρα στις έρευνες, ότι παγιδεύει ή απορροφά το λίπος και το αποβάλει από το σύστημα σου. Βοηθά το σώμα σου να χάσει κιλά, αποτρέποντας την αποθήκευση, αλλά και τη δημιουργία λίπους.

Ένα πολύ αποτελεσματικό φυσικό συστατικό που μπορεί να περιέχεται σε χάπια αδυνατίσματος, είναι η καψαϊκίνη. Πρόκειται για μια ουσία που έχει αποδειχτεί ότι αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό.

Η καψαϊκίνη είναι η ουσία που κάνει τις κόκκινες πιπεριές (τσίλι) να καίνε τόσο πολύ και χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο σε συμπληρώματα διατροφής, αλλά και φάρμακα.

Στην δική σου περίπτωση, θα επιταχύνει τον μεταβολισμό σου ανεβάζοντας τη θερμοκρασία του σώματος σου. Προϊόντα όπως το Phen375 μπορούν αποδεδειγμένα να κάψουν 270 θερμίδες κάθε μέρα, χωρίς καν να κάνεις δίαιτα ή να ασκηθείς!

Ποιοι φυσικοί λιποδιαλύτες σου ταιριάζουν;

Οι φυσικοί λιποδιαλύτες που κάνουν για εσένα και η επιλογή τους, έχει να κάνει με τις προσωπικές σου προτιμήσεις.

Αν έχεις οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με τα αποτελέσματα που θα έχουν στην υγεία σου, μπορείς πάντα να βρεις μια πληθώρα πληροφοριών στο διαδίκτυο σχετικά με τα συγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής.

Μπορείς επίσης απλά να μιλήσεις με τον γιατρό σου σχετικά με την αγορά κάποιου προϊόντος όπως το Forskolin.

Λιποδιάλυση και κάψιμο λίπους

Θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου εκτός από την τιμή που διατίθεσαι να πληρώσεις, το αν χρειάζεσαι κάποιο συμπλήρωμα που δεσμεύει ή που καίει το λίπος.

Η διαφορά είναι εμφανής. Τα πρώτα θα σταματήσουν την αποθήκευση του λίπους στο σώμα σου, ενώ τα δεύτερα θα κάψουν αυτό που έχεις ήδη αποθηκεύσει.

Συνήθως επιλέγουμε κάποιους αποτελεσματικούς λιποδιαλύτες γιατί έχουν πιο γρήγορα αποτελέσματα και μπορούν να εκτοξεύσουν ένα πρόγραμμα δίαιτας ή άσκησης.

Όταν αποφασίσεις ποιο προϊόν σου ταιριάζει καλύτερα, μπορείς να ξεκινήσεις να αναζητάς το ιδανικό συμπλήρωμα φυσικών λιποδιαλυτών στην αγορά. Κάνε όση έρευνα χρειάζεται, ώστε να κάνεις ικανοποίηση με την τελική επιλογή σου. Να θυμάσαι ότι υπάρχουν φυσικές ουσίες σε μερικά συμπληρώματα που βοηθούν την υγεία σου και με άλλους τρόπους (όπως το Titan Gel για τους άντρες και μόνο).

Μπορεί για παράδειγμα, να έχει παρατηρηθεί ότι αποτρέπουν τον καρκίνο, ή ότι προλαμβάνουν καρδιακές παθήσεις. Καλό είναι να λάβεις υπόψη σου πριν αποφασίσεις και αυτά τα πρόσθετα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει κάποιο προϊόν.

Η Πρόταση Μας

►►►   Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάποιο συμπλήρωμα που να περιέχει φυσικούς λιποδιαλύτες και να έχει εξακριβωμένα αποτελέσματα παγκοσμίως, τότε πρέπει να διαβάσεις περισσότερα για το Eco Slim.

Πρόκειται για μια επιλογή που έχει βοηθήσει εδώ και χρόνια, χιλιάδες κόσμο να χάσει το βάρος που πάντα ήθελε και η χρήση του σου αφήνει πολλά περιθώρια να κρατήσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα και να μην χρειαστεί να κάνεις αλλαγές στη διατροφή σου που σε ταλαιπωρούν και σε αναγκάζουν να σταματάς κάθε φορά τη δίαιτα σου.

Μην ξεχάσεις πριν αγοράσεις οποιοδήποτε συμπλήρωμα με φυσικούς λιποδιαλύτες, να ελέγξεις πολύ προσεκτικά τις πιστοποιήσεις ασφαλείας, καθώς και τις εγγυήσεις αποτελεσματικότητας που παρέχει η εταιρία που το κυκλοφορεί στην αγορά.

Φρόντισε ακόμα να ρίξεις μια ματιά σε πραγματικές μαρτυρίες όσων το δοκίμασαν. Καλό είναι να βρεις άτομα που το χρησιμοποιούν στην Ελλάδα και έχουν να μοιραστούν μαζί σου την εμπειρία τους.


Πηγές:

  1. Titan Gel – Ελλαδα | Αγοράστε Το Τώρα Μόνο Με €39
  2. Thermogenesis – Wikipedia
  3. Nutrition supplements that increase fat metabolism – NCBI

2 Απαντήσεις

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.