Αρχική Διατροφή Τι Τρώει Η Ελένη Πετρουλάκη Μετά Την Προπόνηση;

Τι Τρώει Η Ελένη Πετρουλάκη Μετά Την Προπόνηση;

460
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τι τρώτε μετά την γυμναστική σας; Σίγουρα δεν έχετε δώσει την σημασία που χρειάζεται. Διαβάστε το άρθρο μας για να πάρετε ιδέες!

Τι Τρώει Η Ελένη Πετρουλάκη Μετά Την Προπόνηση;

Αν έχετε ήδη ακολουθήσει μια προσεγμένη δίαιτα και πηγαίνετε συστηματικά στο γυμναστήριο, παίρνοντας τα κατάλληλα συμπληρώματα (σε περίπτωση που θέλετε να χάσετε βάρος, το XLS Medical είναι η νέα μόδα!) τότε καλό θα ήταν να κάνετε ένα ακόμα βήμα, ώστε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της προσπάθειας σας.

Είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε τι τρώτε μετά το γυμναστήριο. Τις ώρες εκείνες που το σώμα σας έχει δεχτεί την καταπόνηση της προπόνησης και προσπαθεί να επανέλθει στους σταθερούς ρυθμούς που λειτουργεί την υπόλοιπη ημέρα.

Είναι πεινασμένο για διατροφικά στοιχεία και κάθε τροφή που θα του προσφέρετε, μπορεί να έχει ιδιαίτερα αισθητή δράση, που σίγουρα θα παρατηρήσετε από τις πρώτες ημέρες που θα κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή.

Ποιος είναι ο καλύτερος σύμβουλος σε αυτή την περίπτωση; Ποιος μπορεί να μας κάνει μια αξιόπιστη πρόταση; Φυσικά κάποιος που μπορεί και διατηρεί τέλεια φυσική κατάσταση στο πέρασμα του χρόνου και που σίγουρα μας έχει εντυπωσιάσει με την εικόνα του σώματος του/της.

Η Ελένη Πετρουλάκη λοιπόν, απάντησε στο huffingtonpost.gr σχετικά με το θέμα που μας απασχολεί:

Γενικά λόγω της γιόγκα και της γενικότερης φιλοσοφίας της αποφεύγω το κρέας, το οποίο τρώω 2-3 φορές την εβδομάδα.

Ύστερα από μία προπόνηση, η οποία μπορεί να κρατήσει 1,5 με 2 ώρες επιλέγω ένα ρόφημα, όπως αυτό με ανανά, ρόδι, παντζάρι και τζίνσενγκ, το οποίο είναι αντιοξειδωτικό.

Ως πηγή πρωτεΐνης επιλέγω όσπρια, όπως φασόλια μαυρομάτικα και μία σαλάτα για να αναπληρώσω τις φυτικές ίνες που έχει ανάγκη ο οργανισμός.

Ο Ιπποκράτης είχε πει ότι η διατροφή μας πρέπει να αποτελείται από το πικρό, το γλυκό, το ξινό και το αλμυρό. Τα τελευταία χρόνια έχουμε βγάλει τα περισσότερο πικρά τρόφιμα από την διατροφή μας και έχουμε προσθέσει περισσότερο γλυκά, οπότε ψάχνω φυσικά πικρά τρόφιμα, όπως είναι η άγρια αγκινάρα.

Γενικά, τα προϊόντα που προτιμώ είναι τα ελληνικά και επειδή θέλω να τα υποστηρίξω, αλλά και επειδή τα περισσότερα από αυτά είναι πολύ υγιεινά και θρεπτικά.

Εσείς τι τρώτε μετά από την γυμναστική; Αφήστε ένα σχόλιο και μην ξεχάσετε την κοινοποίηση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here