Αρχική Ψυχολογία Διώξτε Τα Επίμονα Κιλά Ξεκινώντας Την Αναζήτηση Μέσα Σας

Διώξτε Τα Επίμονα Κιλά Ξεκινώντας Την Αναζήτηση Μέσα Σας

20
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Εάν έχετε δοκιμάσει εκατομμύρια δίαιτες απώλειας βάρους, από τους Weight Watchers και Atkins μέχρι το South Beach και αλλάζετε συχνά τις διατροφικές σας συνήθειες, αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για σας.

Διώξτε Τα Επίμονα Κιλά

Μπορεί να έχετε διαβάσει περιοδικά με συμβουλές που σας υπόσχονται να αδυνατίσετε γρήγορα. Πράγματι, ακολουθήσατε κάποιες από αυτές και έχετε χάσει βάρος.

Δυστυχώς όμως η χαρά σας διήρκεσε πολύ λίγο. Ειδικά αν δεν χρησιμοποιήσατε κάποιο από τα χάπια αδυνατίσματος που κυκλοφορούν στην αγορά. Είμαι σίγουρη για αυτό!

Οι πιθανότητες για να χάσετε κάποια κιλά, με όλες αυτές τις δίαιτες είναι πολύ καλές. Οι πιθανότητες όμως που έχετε να τα πάρετε όλα πίσω και ίσως λίγα επιπλέον είναι περισσότερες. Τα καινούργια σας τζιν αρχίζουν να σας σφίγγουν και στη συνέχεια μπαίνουν στο πίσω μέρος της ντουλάπας.

Προσωρινή Απώλεια Βάρους

Έχετε πέσει μάλλον στην προπαγάνδα που λέει πόσο γρήγορα και πόσο εύκολα θα χάσετε βάρος. Δεν χρειάζεται να το εξετάσουμε και πολύ. Το αποτέλεσμα είναι σαφές. Η δίαιτα σας έχει αποτύχει. Με την ευκαιρία, θα πρότεινα να ρίξετε μια ματιά στο Choco Slim. Νομίζω ότι μπορεί να σας ταιριάξει.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότερες δίαιτες επικεντρώνονται σε βραχυπρόθεσμες αλλαγές που έχουν ως αποτέλεσμα την προσωρινή απώλεια βάρους. Ποτέ όμως δεν αντιμετωπίζουν τους υποκείμενους παράγοντες που σας κάνουν να παχαίνετε.

Με άλλα λόγια, εστιάζουν μόνο στο «εξωτερικό» πρόβλημα – το σώμα σας – και παραμελούν τα πάντα κάτω από την επιφάνεια, όπως τα συναισθήματά σας, τη διάνοια σας και τις σχέσεις σας.

Αν θέλετε να χάσετε βάρος μόνο για να φορέσετε το μαγιό σας, τότε μια δίαιτα για το καλοκαίρι θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ καλά για σας.

Αν όμως θέλετε μόνιμη απώλεια βάρους, πρέπει να ενισχύσετε τα θεμέλια προτού ξεκινήσετε να ακολουθήσετε κάποια δίαιτα.

Μετάβαση της Αποτυχίας στην Επιτυχία

Για να χάσετε βάρος και να το κρατήσετε μόνιμα, χρειάζεστε έναν οδηγό που θα σας οδηγήσει σε ένα εξερευνητικό ταξίδι για να ανακαλύψετε τη δύναμη και τον έλεγχο που έχετε.

Στη συνέχεια, πρέπει να διδαχθείτε πώς να αξιοποιήσετε αυτές τις δυνάμεις για να επιτύχετε όλα όσα θέλετε στη ζωή, συμπεριλαμβανομένης και της άψογης εξωτερικής εμφάνισης.

Μπορεί να έχετε ακούσει, είτε προφορικά είτε μέσω ύπουλων διαφημίσεων, ότι το μοναδικό πρόβλημα είναι να καταφέρετε να έχετε εξουσία πάνω στο φαγητό σας.

Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Κάθε γυναίκα ή άντρας έχει διανοητικές, συναισθηματικές, κοινωνικές και φυσικές δυνάμεις που περιμένουν να τις εκμεταλλευτείτε.

Όταν θεραπεύετε τις παλιές σας πληγές και αναγνωρίζετε και ενισχύετε την ισχύ μέσα σας, μόνο τότε έχετε θέσει τα θεμέλια για τη μόνιμη απώλεια βάρους.

Πρακτική και Διασκέδαση

Εάν μια δίαιτα γιο κάψιμο λίπους είναι εξαντλητική, ποτέ δεν θα πετύχετε την επίτευξη των στόχων σας. Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε ένα πρόγραμμα πρακτικό και διασκεδαστικό για να ακολουθήσετε μαζί με επιπλέον βοήθεια από φυσικούς λιποδιαλύτες, να γνωρίζετε πως κρατάτε τα κλειδιά για την επιτυχία. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να ρίξετε ένα ολόκληρο μέγεθος σε δύο εβδομάδες.

Το «μυστικό» αν θέλετε να το ονομάσετε έτσι, είναι να υιοθετήσετε ένα καλά δοκιμασμένο πρόγραμμα άσκησης που να ταιριάξει άμεσα στον τρόπο ζωής σας.

Θυμηθείτε, η επιτυχία έγκειται στην απλότητα, τη σαφήνεια και την πρακτικότητα. Στη συνέχεια, πρέπει να υιοθετήσετε ένα σχέδιο διατροφής που να συνεργάζεται με το σχέδιο άσκησής. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να βασιστείτε στη δομή της εσωτερικής εργασίας που έχετε κάνει για να ανακαλύψετε την προσωπική σας δύναμη.

Θυμηθείτε ότι, με τον σωστό οδηγό και συμπληρώματα (ρίξτε μια ματιά στο Eco Slim εδώ), μπορείτε να κάνετε περισσότερα από μια απλή δίαιτ. Μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά σε όλους τους τομείς της ζωής σας και να επιτύχετε μια εξωτερική ομορφιά που να ταιριάζει στην εσωτερική ομορφιά σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here