Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει αν μπορούμε να χάσουμε λίπος μόνο από την κοιλιά; Υπάρχει αυτή η πολυπόθητη δίαιτα για επίπεδο στομάχι;

Κοπέλα Γυμνάζεται

Ο Γιώργος Καρτάλιας, έχει γράψει ένα τεράστιο άρθρο (πραγματικά έχει όλες τις πληροφορίες εκεί), στο οποίο προσπαθεί να δείξει ότι υπάρχει λύση.

Την δίνει μάλιστα. Δίνει πρόγραμμα διατροφής, άσκησης… Δίνει συμβουλές, επιστημονικές αναλύσεις, παραδείγματα… Τα πάντα.

Στο άρθρο του αναφέρει εκτός των άλλων ότι:

“Σε γενικές γραμμές η λύση βρίσκεται στην αντικατάσταση της ζάχαρης και του αμύλου με φυτικές ίνες και την αύξηση της πρωτεΐνης καθώς ομαλοποιείται το λίπος.

Τα τρόφιμα με την υψηλότερη αναλογία των ινών σε σχέση με το άμυλο είναι τα λαχανικά (τα φασόλια, το καλαμπόκι και οι πατάτες θεωρούνται άμυλο, ειδικά όταν προσπαθείτε να χάσετε λίπος) και τα τρόφιμα με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες είναι τα αυγά και όλα τα άπαχα κομμάτια κρέατος.

Ενώ το τυρί και το γιαούρτι έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, μπορούν να επιβαρύνουν το φορτίο λίπους και ζάχαρης, γι “αυτό χρησιμοποιήστε τα γαλακτοκομικά τρόφιμα σε μικρές ποσότητες.”

Προτεινόμενο Διαιτολόγιο Σύμφωνα Με Το Ίδιο Άρθρο

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι δεν γίνεται. Είναι πολύ ευχάριστο τελικά που υπάρχουν ελπίδες να καταπολεμήσουμε το τοπικό πάχος.

Αυτό είναι που ψάχνουμε να βρούμε εδώ και χρόνια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *