Αρχική Ψυχολογία Προγραμματίζοντας Το Υποσυνείδητο Για Απώλεια Βάρους Και Σίγουρο Αδυνάτισμα

Προγραμματίζοντας Το Υποσυνείδητο Για Απώλεια Βάρους Και Σίγουρο Αδυνάτισμα

38
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτό θα μπορουσε να είναι το πρώτο άρθρο μου εδώ στο Fitmeup.eu, αλλά καθυστέρησα λίγο να μοιραστώ τις σκέψεις μου. Σκέφτηκα αρχικά να γράψω για τα χάπια αδυνατίσματος ή το πασίγνωστο πλέον Forskolin συγκεκριμένα. Τουλάχιστον αυτό που ζητήθηκε. Αποφάσισα όμως να γράψω κάτι απλό και να «προθερμάνω» λίγο την ατμόσφαιρα, ώστε να νιώσω λίγο πιο χαλαρή και να μην κουράσω τον αναγνώστη.

Σε ευχαριστώ που με (-μας) διαβάζεις. Στο μέλλον θα δώσω κι εγώ μερικές καλές αξιολογήσεις σχετικά με χάπια αδυνατίσματος ή προγράμματα δίαιτας και διατροφής.

Υποσυνείδητο και αδυνάτισμα

Η φαντασίωση του αδυνατίσματος, μαζί με ασκήσεις και δραστηριότητες της εικόνας του σώματος είναι από τους καλύτερους τρόπους να χτίσεις αυτοπεποίθηση και να βρεις κίνητρο για να ασκηθείς. Πώς μπορείς λοιπόν να χρησιμοποιήσεις τη φαντασίωση αυτή για να πετύχεις τους στόχους σου στο αδυνάτισμα;

Εικόνες Ενθάρρυνσης Αδυνατίσματος

Το μυαλό και το υποσυνείδητό σου θα πρέπει να σχηματίσουν μια εικόνα του τι προσπαθείς να πετύχεις. Κάτι στέρεο.

Μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες σου σε ένα μαγιό, να τις τυπώσεις και να τις τοποθετήσεις σε όλο το σπίτι. Πάρε ένα μαρκαδόρο, και σημείωσε ελαφρά τις περιοχές που θέλεις να βελτιώσεις. Βρες μια φωτογραφία ενός σώματος που θαυμάζεις, και τοποθέτησε το κεφάλι σου στο σώμα. Κάντο ρεαλιστικό και εφικτό.

Προγραμματίζοντας Το Υποσυνείδητο Για Αδυνάτισμα

Όταν φαντάζεσαι τον εαυτό σου να χάνει κιλά, προγραμματίζεις το υποσυνείδητο να κάνει αυτό που θέλεις. Φαντάσου πως θα νιώθεις το σώμα σου και πως θα είναι. Πρέπει να ξοδέψεις χρόνο σε θετική σκέψη και στη φαντασίωση του αδυνατίσματος. Να πως:

Κάθισε ήσυχα και αναπαυτικά.

Όταν είσαι σε άνετη θέση, ξεκίνα να αναπνέεις βαθιά.

Κλείσε τα μάτια. Κράτησε τα κλειστά όσο φαντασιώνεσαι. Κράτα την κοιλιά σου χαλαρή. Άφησε τη χαλαρότητα να απλωθεί από την κοιλιά στα πόδια και τον κορμό. Κλείσε τα μάτια και ανάπνεε βαθιά. Φαντάσου τον εαυτό σου μπροστά σε ένα καθρέφτη, βλέποντάς τον σημαντικά πιο αδύνατο. Φαντάσου ότι μπαίνεις στον καθρέφτη και ενώνεσαι με το είδωλο, μεταμορφώνεσαι σε αυτή την αδύνατη εικόνα.

Νιώσε τα ρούχα να κρέμονται πιο χαλαρά επάνω σου.

Τώρα ξεχώρισε τον εαυτό ου από το είδωλο και βγες από τον καθρέφτη, συνεχίζοντας να τον κοιτάς. Άνοιξε τα μάτια σου.

Αυτή είναι μια φαντασίωση αδυνατίσματος, που προτείνεται από την Debbie Johnson συγγραφέα του «Thinking Yourself Thin – The visualization technique that will make you lose weight without diet or exercise.»

«Περπατάω στην παραλία, και νιώθω αδύνατος και όμορφος. Νιώθω τους ανθρώπους να με κοιτάνε όταν παρατηρούν πόσο αδύνατος, όμορφος και δυνατός είμαι. Νιώθω τη ζεστή άμμο κάτω από τα πόδια μου καθώς περπατάω ξυπόλυτη. Ο αλμυρός αέρας του ωκεανού γεμίζει τα ρουθούνια μου. Αναπνέω βαθιά, με λατρεία για το αίσθημα υγείας και ζωντάνιας. Τα κύματα παφλάζουν, και ο ήχος τους με τυλίγει. Ακούω παιδιά να παίζουν και να φωνάζουν με χαρά καθώς βρίσκουν κοχύλια ή φτιάχνουν κάστρα. Είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι ζωντανός αυτή τη στιγμή και ικανοποιημένος με το νέο μου σώμα. Νιώθω πιο σίγουρος, υγιής, ζωντανός ήρεμος και νηφάλιος. Είμαι συμφιλιωμένος με το σώμα και τον εαυτό μου.”

Η κατανόηση των ενδογενών και εξωγενών συναισθηματικών παραγόντων είναι σημαντική στις προσπάθειές σου για αδυνάτισμα. Εξάσκησε τη φαντασίωση του αδυνατίσματος 2-3 φορές την ημέρα για 5 λεπτά. Κάνε το όταν ξυπνάς, κατά τη διάρκεια της ημέρας και όταν πας για ύπνο.

Με τον καιρό θα δεις τη διαφορά και θα με θυμηθείς. Ρίξε μια ματιά στο Choco Slim πριν φύγεις και άφησε ένα σχόλιο αν έχεις οποιαδήποτε απορία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here