Έχει κάνει την εμφάνιση του στο διαδίκτυο μια ιστοσελίδα, ή μάλλον blog καλύτερα, που καλύπτει κατά τη γνώμη μου ένα μεγάλο κενό στον χώρο της δίαιτας, της διατροφής και της άσκησης.

Header - Arxizodiaita.gr

Όσοι θέλουν να χάσουν κιλά, μπορούν να βρουν μια πληθώρα από άρθρα που απλά παρουσιάζουν τα υπέρ και τα κατά κάποιων τροφών, κάποιων προγραμμάτων διατροφής κλπ.

Πιστεύω θα έχετε βαρεθεί να διαβάζετε δημοσιεύσεις που σας συμβουλεύουν να πίνετε 8 ποτήρια νερό τουλάχιστον την ημέρα, να έχετε συχνά γεύματα και να ασκείστε περισσότερο.

Βαρεθήκαμε να τα ακούμε. Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε το ίδιο αναμασημένο υλικό ξανά και ξανά!

Κάντε μια βόλτα από το ArxizoDiaita.gr και θα δείτε ότι υπάρχει εκεί κάτι το διαφορετικό.

Ο Γιώργος Καρτάλιας, ο δημιουργός της ιστοσελίδας, απευθύνεται σε αυτούς που προσπαθούν να χάσουν βάρος και δεν τα καταφέρνουν.

Σε αυτούς που χάνουν το κουράγιο τους ή που δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν.

Η άποψη του είναι ότι για να χάσει βάρος κάποιος, πρέπει να αλλάξει τρόπο ζωής και αυτό δεν χρειάζεται να το κάνει «από Δευτέρα». Δεν βάζει χρονικά περιθώρια στο θέμα της δίαιτας. Θέτει τις βάσεις και αλλάζει την αντίληψη του.

Έχει ξεκινήσει μάλιστα να κάνει και ο ίδιος δίαιτα και γράφει κάθε Δευτέρα από ένα άρθρο με βάση το Challenge 10 Κιλών, όπως το ονομάζει. Νομίζω ότι πρέπει οπωσδήποτε να το προσθέσετε στα αγαπημένα σας.

Έχει λογαριασμούς σε Facebook, Twitter, Google Plus One, Pinterest, YouTube και δεν ξέρω που αλλού. Μια καλή πρόταση είναι να ακολουθήσετε την RSS ροή της σελίδας του ή ακόμα καλύτερα να γραφτείτε στο newsletter του.

Πρόσφατα ανακάλυψα και τον λογαριασμό του στο Tumblr, αλλά και στο Instagram!

Υπάρχει φόρμα εγγραφής σε κάθε σελίδα του ArxizoDiaita.gr.

Σημειώνω ότι δεν έχει κάνει την αρχή να ανεβάζει δικά του βίντεο, αλλά ξέρω από πρώτο χέρι ότι θα το κάνει σύντομα, όταν θα είναι έτοιμος.

Ελπίζω να βρείτε μια σελίδα που θα μπορέσει τελικά να γεμίσει την καθημερινότητα σας και να σας εμπνεύσει να αλλάξετε την ζωή σας όπως έκανα εγώ, αυτός και χιλιάδες άλλοι άνθρωποι γύρω μας.

Δεν είναι δύσκολο. Μπορείτε να τα καταφέρετε αν πάρετε την μεγάλη απόφαση και δεν κοιτάξετε ποτέ ξανά πίσω.

Μην το ξεχνάτε αυτό. Είναι το σημείο κλειδί όχι μόνο στον χώρο του αδυνατίσματος, αλλά σε οτιδήποτε διαφορετικό κάνουμε στην ζωή μας με σκοπό να βελτιώσουμε τον εαυτό μας.

Επιλεγμένα Tweets

Καλή ανάγνωση και καλή συνέχεια
Κατερίνα Κανελάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *