Αρχική Συμπληρώματα Διατροφής

Συμπληρώματα Διατροφής

Συμπληρώματα ΔιατροφήςΠολύ πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά τα συμπληρώματα διατροφής, στην εποχή των παππούδων μας, η λέξη «οργανικό» δεν υπήρχε στο λεξιλόγιό τους. Είχαν τους δικούς τους κήπους, όπου καλλιεργούσαν τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά που περιελάμβανε η διατροφή τους. Είχαν μερικές κότες για να έχουν τα αυγά τους, και όλα τα απόβλητα του κήπου πήγαιναν στο σωρό κομπόστ, ώστε να σαπίσουν και να ανακατευτούν ξανά με το χώμα. Ό,τι καλλιεργούταν ήταν οργανικό, τα συμπληρώματα διατροφής ήταν κάτι άγνωστο, και ο αέρας ήταν καθαρότερος, εκτός από τις βιομηχανικές περιοχές, ή κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν τα τζάκια ζέσταιναν τα σπίτια.

Ο κόσμος έχει αλλάξει πολύ από τότε. Λόγω της τεχνολογίας και της αύξησης του πληθυσμού, οι πρακτικές καλλιέργειας άλλαξαν επίσης, και υιοθετήθηκαν νέες μέθοδοι προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγικότητα. Χημικά λιπάσματα απλώθηκαν στα χωράφια αντί για κοπριά, χημικές ουσίες για τον έλεγχο των παρασίτων εμφανίστηκαν, και με την πάροδο των ετών, οι νέοι τρόποι καλλιέργειας άρχισαν να αποκαλύπτουν τα μειονεκτήματά τους.

Τα τρόφιμα δεν έχουν τη γεύση που είχαν κάποτε, και παρ’ολο που ένα μήλο σήμερα φαίνεται όμορφο εξωτερικά, του λείπουν αρκετά από τα θρεπτικά συστατικά που μας κρατούν σε υγεία. Αυτό ισχύει για τα περισσότερα τρόφιμα που παράγονται σήμερα, αν και υπάρχει μία αυξανόμενη τάση επιστροφής σε “οργανικές” μεθόδους καλλιέργειας.

Ρώτα τους παππούδες σου εάν έπαιρναν συμπληρώματα διατροφής. Φυσικά και δεν έπαιρναν, διότι δεν τους ήταν απαραίτητα. Το φαγητό τους ήταν πλήρες από μόνο του, και ο κόσμος των συμπληρωμάτων διατροφής δεν υπήρχε. Δυστυχώς αυτές οι εποχές έχουν περάσει. Τώρα, εάν θέλεις τη σωστότερη διατροφή στο τραπέζι σου, θα πρέπει να αναζητήσεις “οργανικά” τρόφιμα, και να πληρώσεις πολύ περισσότερα για να τα αγοράσεις.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό για εσένα; Σημαίνει ότι τα τρόφιμα που αγοράζεις σήμερα, είναι ελλιπή σε θρεπτικά συστατικά σε σχέση με παλιότερες εποχές, και προκειμένου να καλύψεις την έλλειψη είναι απαραίτητα ορισμένα συμπληρώματα διατροφής. Θα μπορούσες να αγοράζεις τα πάντα από καταστήματα οργανικών προϊόντων, αλλά τότε ο λογαριασμός σου θα φτάσει άνετα σε διπλάσιο ή τριπλάσιο νούμερο. Έλεγξε τις τιμές στο τοπικό σου σούπερ μάρκετ, και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Πώς μπορείς να γνωρίζεις εάν έχεις έλλειψη αλάτων ή βιταμινών; Αυτή είναι μια καλή ερώτηση, η οποία δεν απαντάται πάντα με μία επίσκεψη στο γιατρό σου. Οι περισσότεροι γιατροί έχουν μόνο μία επιφανειακή κατανόηση της διατροφής, γιατί αφορά μόνο ένα μικρό μέρος της ιατρικής τους εκπαίδευσης. Ένας ειδικός της Φυσικής Ιατρικής, πιθανότατα να έχει εντρυφήσει πολύ περισσότερο στο θέμα, και να είναι καλύτερα προετοιμασμένος στο να κάνει μία διάγνωση. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που ο οποιοσδήποτε μπορεί να κρίνει μόνος του, αν και οι περισσότεροι από εμάς αυτό κάνουμε, κατεβάζοντας ένα κοκτέιλ συμπληρωμάτων διατροφής γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε έλλειψη σε κάτι. Δεν είναι επικίνδυνο, και εξάλλου δεν απαιτεί συνταγή γιατρού.

Εάν δεν ακολουθείς μία ισορροπημένη διατροφή οργανικών τροφίμων, τα συμπληρώματα διατροφής θα καλύψουν τυχόν ελλείψεις. Εάν είσαι στη θέση να γνωρίζεις ποιες είναι αυτές οι ελλείψεις, μέσω επαγγελματικού ελέγχου, θα μπορέσεις να κάνεις τη σωστή επιλογή όσον αφορά το ποιο συμπλήρωμα διατροφής να λάβεις, ειδάλλως η καλύτερη επιλογή σου είναι να πάρεις ένα ισορροπημένο σύμπλεγμα πολυβιταμινών. Ισορροπημένο και σύμπλεγμα, γιατί τα συστατικά του λειτουργούν ώστε να επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση από τον οργανισμό. Εάν είσαι της σχολής “θα το δοκιμάσω μόνος μου”, πιθανότατα πετάς τα χρήματά σου.

Σου χρειάζονται συμπληρώματα διατροφής;

Χρειάζεσαι συμπληρώματα διατροφής;Το να καταναλώνεις τροφές υψηλής διατροφικής αξίας καθημερινά, σε κάθε γεύμα, είναι σημαντικό ώστε να λαμβάνεις όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεσαι για ένα δυνατό και υγιές σώμα. Η χρήση συμπληρωμάτων διατροφής για την αύξηση λήψης θρεπτικών στοιχείων είναι καλή, αλλά όχι σε αντικατάσταση αυτών των φυσικών τροφών. Από μόνη της η λήψη συμπληρωμάτων δε θα σου προσφέρει τη σωστή ποσότητα θρεπτικών στοιχείων.

Όταν ιδρώνεις και πηγαίνεις στο μπάνιο, θρεπτικά στοιχεία αποβάλλονται από τον οργανισμό σου. Αυτό σημαίνει ότι δεν κατακρατούμε όλα τα θρεπτικά στοιχεία, άρα εάν πήρες μόνο ένα συμπλήρωμα, δε θα λάβεις αρκετά θρεπτικά στοιχεία. Μπορείς να αγοράσεις συμπληρώματα σχεδόν παντού, ακόμη και μέσω εταιρειών που βρίσκεις στο internet. Πριν ξεκινήσεις τη λήψη ενός συμπληρώματος, συνιστάται να μιλήσεις με το γιατρό σου. Ο γιατρός σου θα έχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή του σωστού συμπληρώματος διατροφής για εσένα.

Η λήψη συμπληρωμάτων διατροφής κάνει καλό στο σώμα σου. Νιώθεις πιο ενεργητικός, και μπορείς να αντιμετωπίσεις τις μολύνσεις ή τις ασθένειες καλύτερα από ότι εάν δεν το έπαιρνες. Αυτό συμβαίνει διότι τα συμπληρώματα περιέχουν τις σημαντικότερες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που χρειάζονται τα σώματά μας σε καθημερινή βάση.

Τα χάπια αδυνατίσματος είναι καλά, αρκεί να τα λαμβάνεις με μέτρο. Μην το παρακάνεις με τα συμπληρώματα, γιατί θα πετάς τα χρήματά σου. Το σώμα σου θα ξεφορτωθεί τις υπερβολικές βιταμίνες ή μεταλλικά στοιχεία που του προσφέρεις. Τα χάπια αδυνατίσματος, εκτός των άλλων, δε θα πρέπει να λαμβάνονται ως υποκατάστατο θρεπτικών τροφών. Αυτό έχει ξαναειπωθεί, αλλά θα πρέπει να το λάβεις σοβαρά υπ’όψιν σου. Η πρακτική αυτή είναι πολύ ανθυγιεινή, και δε θα κάνει καλό στο σώμα σου. Παρ’όλα αυτά, όταν διατηρείς την ισορροπία μεταξύ ενός καλού προγράμματος συμπληρωμάτων με υγιεινά λαχανικά, φρούτα και άπαχο κρέας αλλά και πολλά υγρά, εκ των οποίων το νερό είναι το καλύτερο, και 6 με 8 ώρες ύπνου, πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις πόσο καλός είναι αυτός ο τρόπος ζωής, ο οποίος μπορεί να σου γίνει συνήθεια με λίγη έως καθόλου προσπάθεια.

Επίσης, εάν αθλείσαι, θα πρέπει να λαμβάνεις διαφορετικά συμπληρώματα από κάποιον που δεν αθλείται. Θα λαμβάνεις ένα συμπλήρωμα με μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Όμως και αυτό δε θα πρέπει να λαμβάνεται αντί της κατανάλωσης κρέατος ή υδρογονανθράκων. Στην περίπτωση αυτή, οι μύες σου δε θα αποκτήσουν όγκο, και θα νιώθεις αδυναμία και κούραση.

Συμπληρώματα διατροφής – Οδηγός αγοράς

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι πλέον μία επιλογή. Έχουν γίνει ξαφνικά μία ανάγκη. Δεν υπάρχει λόγος αμφισβήτησης σχετικά με το εάν τα χρειαζόμαστε σήμερα. Υπάρχουν τόσο πολλές γνωστές ασθένειες, που η διαβίωση χωρίς επαρκή προστασία καταντά τρομακτική.

Ενώ όμως υπάρχει μία πληθώρα συμπληρωμάτων διατροφής στην αγορά, η επιλογή του σωστού συνιστά πρόκληση. Πολλοί άνθρωποι ομολογούν ότι φοβούνται να διαλέξουν και να δοκιμάσουν κάποιο, φοβούμενοι τις παρενέργειες. Μη φοβάσαι όμως, γιατί παρακάτω ακολουθούν κάποια πράγματα που θα πρέπει να έχεις υπ’όψιν σου διαλέγοντας το σωστό συμπλήρωμα διατροφής.:

Βήμα 1: Μην αγοράζεις ένα συμπλήρωμα διατροφής μόνο και μόνο επειδή είναι δημοφιλές.

Οι περισσότεροι από εμάς προτιμούμε να είμαστε σίγουροι, και απλώς διαλέγουμε τα συμπληρώματα που είναι δημοφιλή. Και θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν πολλά πολυδιαφημισμένα συμπληρώματα. Πράγματι, η ζήτηση είναι υψηλή, άρα και η προσφορά είναι υψηλή. Κάνε έρευνα για διάφορες επιλογές συμπληρωμάτων. Μπορείς να βρεις πολλά με περισσότερα συστατικά από όσα χρειάζεσαι καθημερινά.

Βήμα 2: Να έχεις μεγάλες απαιτήσεις σχετικά με τη διαδικασία κατασκευής του συμπληρώματος.

Όταν αγοράζεις μία συσκευή, θα πρέπει φυσικά να γνωρίζεις εάν ο κατασκευαστής είναι αξιόπιστος, και ότι έχει ελέγξει την ασφάλεια του προϊόντος του. Το ίδιο ισχύει και για τα συμπληρώματα. Θα πρέπει να έχουν περάσει από δοκιμές ασφαλείας και από μία υγιεινή διαδικασία παρασκευής προτού θεωρηθούν ασφαλή για κατανάλωση. Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχουν πολλά συμπληρώματα τα οποία ακολουθούν γενικούς κανόνες κατασκευής τροφίμων στη διαδικασία παρασκευής τους, κάτι που δε θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας.

Βήμα 3: Όλα τα θέματα που αφορούν το συμπλήρωμα θα πρέπει να εξεταστούν πριν την αγορά.

Θα πρέπει να γνωρίζεις όσο το δυνατόν περισσότερα για το συμπλήρωμα που σκέφτεσαι να αγοράσεις. Μάθε εάν τα συστατικά του είναι φυσικής προέλευσης, ή αν περιέχει πρόσθετα. Μάθε πώς το κάθε συστατικό μπορεί να σε βοηθήσει στις ημερήσιες δραστηριότητές σου. Μάθε για πόσο καιρό θα το λαμβάνεις, και πόσο καιρό θα χρειαστεί για να δείξει τα αποτελέσματά του.

Βήμα 4: Χρησιμοποίησε τη σωστή δόση για την ασφάλειά σου.

Πώς θα γνωρίζεις εάν παίρνεις τη σωστή δόση ενός συμπληρώματος; Για αρχή, ένα συμπλήρωμα θεωρείται κατώτερης ποιότητας εάν η δοσολογία του είναι υψηλή και εάν υπάρχει κίνδυνος τοξικότητας. Δεύτερον, μπορείς να κάνεις μία έρευνα και να βρεις ποια είναι η σωστή δόση για συντήρηση της υγείας σου.

Η επιλογή συμπληρώματος διατροφής δεν είναι αστεία υπόθεση. Χρησιμοποίησε αυτό τον οδηγό για την επιλογή σου, ώστε να μη χαθείς στην τεράστια αγορά συμπληρωμάτων.

Πώς μπορείς να χάσεις βάρος παίρνοντας συμπληρώματα για αδυνάτισμα;

Συμπληρώματα για αδυνάτισμαΣύμφωνα με τις δοκιμές χαπιών αδυνατίσματος, τα χάπια αυτά παρουσιάζουν αυξανόμενη δημοφιλία. Αυτό συμβαδίζει με το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι παλεύουν με το βάρος τους. Συνεπώς, είναι απαραίτητο για τον κάθε έναν να παίρνει την υγεία του στα σοβαρά. Το σωστό βάρος είναι σημαντικός παράγοντας ο οποίος τονώνει την αυτοπεποίθηση όλων μας.

Η άσκηση είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος απώλειας βάρους. Συμπληρωματικά, τα χάπια αδυνατίσματος παίζουν σημαντικό ρόλο στο να ξεφορτωθείς ή να κάψεις το σωματικό λίπος.

Τα προτερήματα των χαπιών περιλαμβάνουν:

Μείωση της πείνας

Τα χάπια αδυνατίσματος έχουν πρωταρχικό ρόλο στη μείωση της όρεξης κάποιου. Παρ’όλο που τα φαγητά τα οποία είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και ίνες βοηθούν στο να αισθάνεσαι χορτάτος, περιέχουν αρκετά μεγάλο ποσό θερμίδων, ενώ η απώλεια βάρους απαιτεί περιορισμό των θερμίδων. Τα χάπια αδυνατίσματος παρέχουν συστατικά που περιορίζουν την πείνα ώστε να κρατούν τους πειρασμούς μακριά, και ως αποτέλεσμα να μειώνεται η λήψη θερμίδων.

Μηδενικές παρενέργειες

Πολλά από τα κορυφαία χάπια αδυνατίσματος έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια σωματικού βάρους χωρίς βλαβερές συνέπειες, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στο να χρησιμοποιείς μόνο τα χάπια τα οποία έχουν συστηθεί από κάποιον επαγγελματία γιατρό.

Μειωμένη λιπογένεση

Πολλά από τα συμπληρώματα για απώλεια βάρους προάγουν την καύση λίπους, βοηθούν επίσης με τη λιπογένεση, μία διαδικασία η οποία αποτρέπει τη δημιουργία νέου λίπους. Ένα από τα συστατικά τα οποία βοηθούν στη μείωση της πιθανότητας λιπογένεσης είναι η μπεταινη. Η μπεταινη βοηθά στον περιορισμό της δράσης των γονιδίων που ευνοούν τη λιπογένεση.

Διουρητική δράση

Τα χάπια αδυνατίσματος βοηθούν στη μείωση του βάρους καίγοντας λίπος. Τα σωστά χάπια αδυνατίσματος, παίζουν σημαντικό ρόλο στη μείωση της κατακράτησης νερού στο σώμα, το οποίο με τη σειρά του μειώνει το βάρος. Τα συμπλέγματα τα οποία βοηθούν στην αποβολή νερού από το σώμα λέγονται διουρητικά.

Χρήση περισσότερων θερμίδων κατά την ανάπαυση

Πολλά συμπληρώματα προσφέρουν περισσότερη ενέργεια. Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην καύση περισσοτέρων θερμίδων ειδικά κατά την άσκηση. Είναι εξίσου σημαντικό να δαπανώνται περισσότερες θερμίδες κατά την ανάπαυση. Θα είσαι έτσι σε θέση να καις θερμίδες και ενώ ξεκουράζεσαι, και όχι μόνο όταν αθλείσαι.

Γρήγορα αποτελέσματα

Τα χάπια αδυνατίσματος είναι η ιδανική λύση για γρήγορα αποτελέσματα, και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για άτομα που προσπαθούν για πολύ καιρό να χάσουν βάρος χωρίς επιτυχία. Παρ’όλα αυτά, πριν πάρεις την απόφαση να αγοράσεις χάπια αδυνατίσματος, είναι σημαντικό να συμβουλευτείς έναν γιατρό.

Τα χάπια είναι μία αποτελεσματική μέθοδος συμπληρωματική της άσκησης, και με αυτό τον τρόπο θα δεις γρηγορότερα και καλύτερα αποτελέσματα. Όταν λαμβάνονται ταυτόχρονα με άσκηση, τα χάπια αδυνατίσματος έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εξάλλου, για καλύτερα αποτελέσματα, τα χάπια αδυνατίσματος θα πρέπει να λαμβάνονται με μία σωστή δίαιτα.

Θέλεις να χάσεις βάρος;

Αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Υπάρχει μια πληθώρα συμπληρωμάτων διατροφής εκεί έξω και αν αποφασίσεις να αγοράσεις κάποιο για να μπορέσεις να χάσεις βάρος το πιο πιθανό είναι να χαθείς ψάχνοντας.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να μελετήσεις καλά τα θετικά και τα αρνητικά του συμπληρώματος που πρόκειται να αγοράσεις. Μόνο έτσι θα ξέρεις αν είναι το κατάλληλο για εσένα. Δεν κάνουν όλα για όλους. Πρέπει να σιγουρευτείς ότι δεν θα έχεις προβλήματα χρησιμοποιώντας το.

Κάνε κλικ εδώ αν θέλεις να γλιτώσεις χρόνο και να διαβάσεις τα πάντα
για
το καλύτερο χάπι αδυνατίσματος στον κόσμο.

Θα διαβάσεις τα θετικά και τα αρνητικά σημεία του. Θα δεις αν είναι το κατάλληλο για εσένα. Θα μάθεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν προχωρήσεις στην αγορά του. Στο άρθρο που σου προτείνω να διαβάσεις παρουσιάζω το χάπι αδυνατίσματος Phen375.

  • Οι πιθανές παρενέργειες του
  • Τα προβλήματα που μπορεί να σου προκαλέσει
  • Η αποτελεσματικότητα του
  • Τα συστατικά του
  • Η τιμή του
  • Οι εγγυήσεις και οι πιστοποιήσεις του

Καθώς και πολλά άλλα, βρίσκονται σε ένα τεράστιο αφιέρωμα που έκανα στο καλύτερο συμπλήρωμα αδυνατίσματος στον κόσμο.

Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις μια ειλικρινή αξιολόγηση του Phen375.