Κετόνες ΒατόμουρουΥπήρξε μεγάλη συζήτηση γύρω από τις κετόνες βατόμουρου (raspberry ketones αν προτιμάτε) χάρη στον Δρ. Οζ και την αναφορά του σε αυτές κατά τη διάρκεια του σόου του.

Τα βατόμουρα, όπως όλα τα φρούτα, είναι καλά για εσάς ως κομμάτι μιας υγιεινής διατροφής. Διαθέτουν ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα που λίγα φρούτα παρέχουν. Αυτό είναι ότι τα βατόμουρα είναι ικανά να παρέχουν κετόνη στον οργανισμό μας.

Το πρόβλημα είναι ότι τα βατόμουρα περιέχουν τόσο μικρές ποσότητες κετόνης που για να λάβετε ένα ελάχιστο όφελος από αυτές θα έπρεπε να φάτε τόσα πολλά ώστε να φουσκώσετε.

Η δική μας επιλογή είναι με διαφορά το Raspberry Ketone!

Τι είναι οι κετόνες;

Τα ένζυμα κετόνης εμφανίζονται με φυσικό τρόπο στους οργανισμούς μας. Οι κετόνες (κετονικά σώματα) αποτελούν αποτέλεσμα του μεταβολισμού λιπαρών οξέων από τον οργανισμό μας.

Αν δεν καταναλώνουμε αρκετούς υδατάνθρακες για να παρέχουμε στον οργανισμό μας την ζαχαρώδη ενέργεια (γλυκόζη) που χρειάζεται, τότε αυτός διασπά λίπος για να παράγει ενέργεια και οι κετόνες είναι αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.

Ο οργανισμός μας, σε αυτή την περίπτωση, θα χρησιμοποιήσει κετόνες αντί για γλυκόζη για την ενέργεια που χρειάζεται.

Τι είναι η κέτωση;

Όταν ο οργανισμός μας βρίσκεται σε κέτωση (αυξημένα επίπεδα κετονών), νιώθουμε λιγότερο πεινασμένοι και καταλήγουμε να τρώμε λιγότερο απ’ ότι θα τρώγαμε αν δεν βρισκόμασταν σε κέτωση.

Ενώ είμαστε σε κέτωση, ο οργανισμός μας καίει λίπος ως την κύρια πηγή ενέργειας. Οι εγκέφαλοί μας χρησιμοποιούν γλυκόζη για την ενέργεια που χρειάζονται. Αλλά όταν η γλυκόζη δεν είναι διαθέσιμη, ο εγκέφαλός μας κάνει στροφή λειτουργώντας με κετόνες, αφού αυτός δεν μπορεί να κάψει λίπος για ενέργεια.

Τι είναι τα Raspberry Ketones;

Οι κετόνες βατόμουρου είναι μια χημική ένωση που βρίσκεται στα, και προέρχεται από τα βατόμουρα. Είναι αυτές που χαρίζουν στα βατόμουρα το μοναδικό τους άρωμα.

Αποτελούν ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει την ικανότητα των οργανισμών μας να καίνε λίπος και να χάνουν βάρος, και όλα αυτά με φυσικό τρόπο.

Raspberry KetonesΟι κετόνες βατόμουρου βοηθούν τον οργανισμό μας να παράγει και να ελευθερώνει από αδιπονεκτίνη.

Η αδιπονεκτίνη εκκρίνεται από τους λιπώδεις ιστούς και από το συκώτι μας, και είναι μια πρωτεΐνη που βοηθάει στη ρύθμιση του μεταβολισμού μας.

Υψηλότερα επίπεδα αδιπονεκτίνης συνδέονται με χαμηλότερα επίπεδα σωματικού λίπους.

Αποτελούν μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην προστασία έναντι  των κυτταρικών βλαβών (οξείδωση) και συμβάλλουν στην καταπολέμηση ασθενειών.

Όταν λαμβάνονται ως μέρος μιας υγιεινής διατροφής και άσκησης, μπορείτε να αναμένετε καλά αποτελέσματα από την λήψη κετόνων βατόμουρου.

Αυτός ίσως είναι και ο πιο ωφέλιμος τρόπος που μπορείτε να ακολουθήσετε για να πραγματοποιήσετε μια υγιεινή αλλαγή στο μέχρι τώρα βάρος σας.

Μπορείτε να βασιστείτε αποκλειστικά στις κετόνες, αλλά θα έχετε πιο μακροχρόνια και καλύτερα αποτελέσματα αν συνδυαστούν με μια υγιεινή διατροφή και ένα πρόγραμμα άσκησης.

Μερικά από τα οφέλη των raspberry ketones:

Μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει καμία μελέτη σχετικά με τις επιδράσεις των κετόνων βατόμουρου στους ανθρώπους.

Κάποιοι Ιάπωνες επιστήμονες πραγματοποίησαν μια έρευνα πάνω σε ζώα και βρήκαν ότι οι κετόνες βατόμουρου αυξάνουν κατά μεγάλο ποσοστό την καύση αποθηκευμένου λίπους και αποτρέπουν το λίπος να αποθηκεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *